Om OSS

Historia

Wikmans Buss är ett litet familjeföretag som består av Marianne och Allan Wikman samt sonen Mikael Wikman. 
Bussföretaget startades redan 1955 av Mariannes far, Samuel Löfgren. Efter ett antal år köpte Marianne och Allan företaget som då innehöll en skolbuss och en taxibil. 1994 köptes den första fullstora bussen och sedan dess har företaget expanderat och har idag ett flertal bussar. I firman ingår även en grävmaskin samt en lastbil. Företaget drivs sedan många år tillbaka av främst Mikael Wikman med föräldrar och anställda. 

Högsta Kreditvärdighet - AAA

Wikmans Buss Aktiebolag har sedan många år tillbaka blivit diplomerade med den högsta kreditvärdigheten, AAA.
"Det högsta kreditbetyg ett aktiebolag kan få är AAA. Bland annat krävs att företaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt."(Bisnode Kredit AB)

Hemsida

Den ursprungliga hemsidan kom till 2009 och den byggdes av Christian som sedan dess har varit ansvarig för det tekniska. Under våren 2016 ansåg vi att den ursprungliga hemsidan blivit föråldrad och bestämde oss för att satsa på en nya och modern sida, vilket är den du nu beskådar. 

Sociala Medier

Wikmans Buss är även sen en tid tillbaka aktiva i de sociala medierna, och då främst via facebook. Via facebook sidan delas nyheter, information och ibland mindre tävlingar.
Gilla Wikmans Buss på facebook!