Underhållning

Stulen Kärlek - Vallarnas Friluftsteater

"Föreställningen handlar om den godhjärtade, men naive inbrottstjuven Bosse (Mikael Riesebeck), som har som mål att stjäla en mycket värdefull staty hos det rika, men spänningslösa paret Berit och Evald (Anna Carlsson & Mikael Ahlberg). Väl på plats inne i huset stöter Bosse på patrull, inte bara av paret som bor där, utan även av nyfikne försäkringsmannen Jerker (Jojje Jönsson), som är ditringd av Evald för en värdering av statyn.
Det Bosse inte vet, men snabbt blir varse om, är att försäkringsmannen gärna agerar fritidspsykolog när tillfället ges. Lägg därtill det nyinflyttade grannparet Eva och Adam (Siw Carlsson & Stefan Gerhardsson), som enträget väntar på sin flyttbil, som aldrig tycks dyka upp. Detta leder så klart till att de ränner ut och in ur huset, tills förväxlingarna är maximala.

Välkommen till årets stora skrattkalas på Vallarna! Som dessutom bjuder på en återförening av Stefan&Krister – Krister Classon som manusförfattare och Stefan Gerhardsson på scen. För regi står Pär Nymark."
 


Till sommaren kan publiken återigen uppleva den hyllade föreställningen från Lisebergsteatern - Stulen Kärlek. 
Lördag den 27 Juli
Vi avreser till Falkenberg klockan 08.00 från Arvika. 
Upplever föreställningen Stulen Kärlek på
Vallarnas Friluftsteater. 
Klockan 19.00 till Varbergs Stadshotell & Asia Spa!
Där äter vi en två-rätters middag inkl. kaffe.
Tillgång till spaavdelningen. 

Söndag den 28 Juli
Avresa tillbaka till Arvika!

Weekend-pris: 2450kr inkl. resa T o R, föreställning, hotellövernattning, middag samt spa!
(Önskas enkelrum tillkommer ett pristillägg på 400kr).
 

"2019 firar Robert Wells ”Rhapsody In Rock” 30 år! Detta uppmärksammas med ett antal jubileumskonserter, som uppförs tillsammans med originalorkestern Gävle Symfoniorkester och originaldirigenten Anders Berglund.

Efter en trevande start inför en publik av cirka 80 personer på Södra Berget i Sundsvall 1989, har Robert Wells Rhapsody In Rock setts av 1,8 miljoner människor. Under åren har hela 17 turnéer och mer än 500 konserter hunnits med, och har satts upp i såväl Skandinavien, USA och Kina, som England, Tyskland och Ryssland! 2019 firar Rhapsody In Rock 30 år och vad passar väl bättre än att göra det tillsammans med dirigenten och orkestern som allt började med – Anders Berglund och Gävle Symfoniorkester."


En fantastisk möjlighet att uppleva Rapsody in Rock!

Vi avreser fredag den 18 oktober
klockan 17.30 från Arvika.

Vid ankomst till Karlstad CCC har
vi sittplatser på raderna 17-19.
Föreställningen är cirka 2h 45min inkl. paus.

Pris: 895kr!

"I höst gästar Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding 23 städer runt om i landet med “Thank You For the Music”. Det är en hyllning till Björn & Benny och deras unika låtskatt från stjärnor som står dem nära. Publiken bjuds på det bästa från BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia och ännu fler hits. Det kommer att bli svårt att sitta still…

Med sig har Backman, Moraeus och Boding ett sjumannaband under ledning av Johan Granström. Även artisterna Jenny Redenkvistoch Linda Holberg sluter upp för att hylla våra svenska musikikoner."


Missa inte detta unika tillfälle att uppleva musik och show på högsta nivå! 

Vi avreser söndag den 3 november klockan 16 från Arvika. Väl framme vid Karlstad CCC sitter vi på platserna 16-18.
Föreställningen pågår i 2h 30min inkl. 20min paus.

Pris: 895kr!

"Fylld med mysiga julklassiker, fantastiska röster och gnistrande stjärnor – Christmas Night 2019 är här!
Tommy Nilsson och Elisa Lindström fortsätter förra årets succé och tar den här gången med sig årets Melodifestivalvinnare John Lundvik och stjärnskottet Wiktoria ut i Vintersverige för att sprida julstämning.

Tillsammans med en stor ensemble kommer årets Christmas Night-artister ge dig allt du önskar, precis som vanligt. Vacker sång och roliga anekdoter blandat med värme, kärlek och skratt – det blir den perfekta uppladdningen för jul helt enkelt.

Missa inte när vinterns mest stämningsfulla julkonsert kommer till stan." Boka redan nu för att säkra din plats i vintermörkret och få den upplyst av denna stämningsfulla julshow!

Fredag den 6 december klockan 17 avreser vi från Arvika.
På Karlstad CCC har vi sittplatserna 16-18.

Pris: 895kr!