Underhållning

Chess på svenska

Hösten 2019 sätter SäffleOperan upp Chess på svenska. En musikal och kärlek, drama, svek och spel!
Musikalen är skriven av supertrion – Benny Andersson, Tim Rice och Björn Ulvaeus och sätts nu äntligen upp på Medborgarhusets teaterscen.
Längd: Ca 3 timmar inklusive paus.

Vi åker lördagen den 12 oktober, avresa klockan 11.30 från Arvika. 
Föreställningen börjar klockan 13.00. 
I pausen ingår kaffe och smörgås.

Pris: 750kr.

"2019 firar Robert Wells ”Rhapsody In Rock” 30 år! Detta uppmärksammas med ett antal jubileumskonserter, som uppförs tillsammans med originalorkestern Gävle Symfoniorkester och originaldirigenten Anders Berglund.

Efter en trevande start inför en publik av cirka 80 personer på Södra Berget i Sundsvall 1989, har Robert Wells Rhapsody In Rock setts av 1,8 miljoner människor. Under åren har hela 17 turnéer och mer än 500 konserter hunnits med, och har satts upp i såväl Skandinavien, USA och Kina, som England, Tyskland och Ryssland! 2019 firar Rhapsody In Rock 30 år och vad passar väl bättre än att göra det tillsammans med dirigenten och orkestern som allt började med – Anders Berglund och Gävle Symfoniorkester."


En fantastisk möjlighet att uppleva Rapsody in Rock!

Vi avreser fredag den 18 oktober
klockan 17.30 från Arvika.

Vid ankomst till Karlstad CCC har
vi sittplatser på raderna 17-19.
Föreställningen är cirka 2h 45min inkl. paus.

Pris: 895kr!

"I höst gästar Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding 23 städer runt om i landet med “Thank You For the Music”. Det är en hyllning till Björn & Benny och deras unika låtskatt från stjärnor som står dem nära. Publiken bjuds på det bästa från BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia och ännu fler hits. Det kommer att bli svårt att sitta still…

Med sig har Backman, Moraeus och Boding ett sjumannaband under ledning av Johan Granström. Även artisterna Jenny Redenkvistoch Linda Holberg sluter upp för att hylla våra svenska musikikoner."


Missa inte detta unika tillfälle att uppleva musik och show på högsta nivå! 

Vi avreser söndag den 3 november klockan 16 från Arvika. Väl framme vid Karlstad CCC sitter vi på platserna 16-18.
Föreställningen pågår i 2h 30min inkl. 20min paus.

Pris: 895kr!

"Fylld med mysiga julklassiker, fantastiska röster och gnistrande stjärnor – Christmas Night 2019 är här!
Tommy Nilsson och Elisa Lindström fortsätter förra årets succé och tar den här gången med sig årets Melodifestivalvinnare John Lundvik och stjärnskottet Wiktoria ut i Vintersverige för att sprida julstämning.

Tillsammans med en stor ensemble kommer årets Christmas Night-artister ge dig allt du önskar, precis som vanligt. Vacker sång och roliga anekdoter blandat med värme, kärlek och skratt – det blir den perfekta uppladdningen för jul helt enkelt.

Missa inte när vinterns mest stämningsfulla julkonsert kommer till stan." Boka redan nu för att säkra din plats i vintermörkret och få den upplyst av denna stämningsfulla julshow!

Fredag den 6 december klockan 17 avreser vi från Arvika.
På Karlstad CCC har vi sittplatserna 16-18.

Pris: 895kr!

Vikingarna-Scalateatern

Följ med Vikingarna på en tidsresa från 60-talet till idag! Konferencier för kvällen är ingen mindre än Ragnar Dahlberg, som med både filmklipp och bilder tar oss tillbaka till den tid då det begav sig. Självklart får vi också höra alla de stora hits bandet levererat genom åren. Det kommer att bli en kväll att minnas!

Vi avreser lördagen den 22 februari, klockan 14.00, 
från Arvika Busscentral.
Spelningen börjar klockan 16.00.
Föreställningslängd: 90 minuter.
Platser på rad 14-16.

Pris: 895kr.